Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information | Allmänmedicin

Driven säljare sökes


Publicerad den: 2011-10-14

Har du erfarenhet av försäljning, älskar att göra affärer och vill fortsätta att utvecklas? Då kan du vara rätt person för oss!

Om tjänsten

Netdoktor är under kraftig tillväxt och söker därför flera drivna mediasäljare för att komplettera det team vi har idag. Arbetet innebär försäljning av annonslösningar och marknadsundersökningar. Din roll är att förstå vad kunden vill uppnå och erbjuda den bästa lösningen som är tillgänglig för detta.

Vi ser dig som en viktig resurs i vår strävan att ständigt förbättra oss för att möta kundens behov. Du är självgående, målinriktad och har en tävlingsinstinkt utöver det vanliga. Du ansvarar för hela säljprocessen från att identifiera potentiella kunder, boka möten och förhandla fram avtal. Kontakterna inkluderar såväl nykundsbearbetning samt att sköta och utveckla kundrelationer över tid. Tjänsten innebär ett högt tempo med krav på en hög service- och kvalitetsnivå. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker dig som

  • är målfokuserad
  • är driven
  • är engagerad och ser möjligheter
  • är strukturerad
  • är förtroendeingivande

Övrigt

  • Kontorsplats i centrala Stockholm.
  • Grundlön och provision.
  • Tillträde enligt överenskommelse.

Du får en intern utbildning vilket innebär att du kommer att vara väl förberedd inför arbetsuppgifterna.

Vi ser gärna att du kommer och bidrar med din kunskap och din vilja tillsammans med oss!

Ansök här! Bifoga ett CV och en kort presentation av dig själv.

Sök nu, vi behandlar ansökningarna löpande.

För eventuella frågor, kontakta:
Ann-Charlotte Beckman VD
Tel: 070-954 78 60

Fakta om Netdoktor

Netdoktor (www.netdoktor.se) är Sveriges ledande hälsoportal med över 650 000 besök i månaden med en kontinuerlig ökningstakt de senaste åren. Företaget befinner sig i ett expansivt skede på en växande marknad och har nu även lanserat ett medicinskt verktyg för läkare - NetdoktorPro (www.netdoktorpro.se). Netdoktor.se AB har sitt säte på Holländargatan 22 i Stockholm och drivs av dess grundare sedan 2002. I mars 2010 gick mediekoncernen Bonnier via investmentbolaget B Media Invest in som delägare i företaget.


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.