Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Nyhet | Allmänmedicin

NetdoktorPro på Medicinska Riksstämman

Hallå där Mats Halldin, medicinsk chef på NetdoktorPro, som kommer att vara på Medicinska Riksstämman i år..... Vad händer i NetdoktorPro:s monter (A01:22) på Riksstämman? – Vi från NetdoktorPro:s redaktion står beredda att ta emot alla som ”tittar förbi”!

D0C061E2 91E3 41C2 A087 67D824C7D69B
Publicerad den: 2012-11-26

Annons

Hallå där Mats Halldin, medicinsk chef på NetdoktorPro, som kommer att vara på Medicinska Riksstämman i år.....

Vad händer i NetdoktorPro:s monter (A01:22) på Riksstämman?
– Vi från NetdoktorPro:s redaktion står beredda att ta emot alla som ”tittar förbi”! Det är alltid lika inspirerande av att ta del av tankar och idéer från vana användare av hemsidan, liksom spontana reaktioner från de som aldrig tidigare hört talas om oss och vår sajt. Många gånger har vi också kunnat göra verklighet av de tips vi får.  Jag har märkt att inställningen till internet som redskap och kunskapskälla genomgått en förändring under de år som Netdoktor varit med på Riksstämman; från något som möttes med en del skepsis till dagens mycket positiva attityd. Jag kan också nämna att vi har en del aktiviteter planerade tillsammans med Karolinska Institutet University Press (KIUP), som vi delar monter med.

Annons
Annons

Så i monter A01:22 kan besökarna...
– Förlåt, men jag vill även slå ett slag för Netdoktors mingel på onsdag och torsdag från klockan 16-17, det brukar vara mycket populärt! Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Tack! Vad tycker du om årets tema – framtidens hälsa?
– Livsstil och prevention ligger mig personligen varmt om hjärtat, inte minst eftersom jag håller på med en avhandling om fysisk aktivitet och kardiovaskulär prevention på KI. I "Framtidens hälsa" spelar ju också internet en stor roll; dels för informationsutbyte på olika nivåer, dels som kontaktyta mellan såväl kollegor som mellan läkare och patienter. Detta märker vi på Netdoktor i allra högsta grad.

Slutligen, vad får man inte missa på årets riksstämma?
– Ja, jag kommer i alla fall inte missa "Fysisk aktivitet som förebyggande åtgärd för samhällshälsa" på torsdag förmiddag! Och så lyssnar jag gärna på några av paneldiskussionerna, som ibland kan "hetta till".

Ska du på årets riksstämma? Missa då inte oss som kommer vara i monter A01:22!


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.