Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Nyhet | Allmänmedicin

Patienter får ge omdömen på vårdcentraler

Patienter i Sverige har nu möjligheten att skriva egna omdömen om landets vårdcentraler. Det är sajten Omvård.se som vill erbjuda patienterna chansen att ge sina synpunkter på vårdcentraler.
Annons

Patienter i Sverige har nu möjligheten att skriva egna omdömen om landets vårdcentraler. Det är sajten Omvård.se som erbjuder patienterna chansen att ge sina synpunkter på vårdcentraler, och representanter för vårdcentralerna uppmanas att svara på de inkomna åsikterna, skriver Dagens Medicin på nätet.

Sajten Omvård.se, som finansieras av organisationen svenskt Näringsliv, sammanställer officiella uppgifter om sjukhus och vårdcentraler, och från och med nu har besökarna alltså möjlighet att tycka till om sin vårdcentral.

Annons
Annons

– Vi har märkt att det behövs en kanal där patienter kan berätta om sina erfarenheter av vårdcentraler och sjukhus. Vi får regelbundet samtal, mail och kommentarer på Omvård.se som skulle ha varit av intresse både för vårdcentralen och för andra patienter, säger Kerstin Beckman, kommunikationsansvarig på Omvård.se, i ett pressmeddelande.

    Källor

  • Dagens Medicins nätupplaga - http://www.dagensmedicin.se/nyheter/2010/10/06/patienter-far-kommentera-v/index.xml

Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.