Tack, din e-post har sparats!
Tack, din e-post har sparats!

Hiv

Fortbildning

 

Öka din kunskap om hiv

De drygt 8000 personer som lever med hiv i Sverige följs idag vid landets infektions- och barnkliniker. Nästan alla som känner till att de har hiv står på behandling (98 procent) och av dessa når 95 procent behandlingsmålet, det vill säga har omätbara virusnivåer.

Denna nya fortbildning från NetdoktorPro vänder sig i första hand till dig som är infektionsläkare. Fortbildningen omfattas av fem delar, som bland annat tar upp handläggning av nydiagnostiserad patient respektive särskilda patientgrupper, parametrar att beakta vid behandling samt uppföljning. Varje del följs av en kontrollfråga med svar. Att genomföra fortbildningen tar ungefär femton minuter och alla svar är anonyma.

Samtliga texter är framtagna av Christina Carlander, PhD och överläkare i infektionsmedicin, Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge samt registerhållare för kvalitetsregistret InfCareHIV. Fortbildningen är också granskad av Posithiva Gruppen (PG), Sveriges största patientorganisation för personer som lever med hiv.

Är du allmänläkare? Gå kursen om hiv här »

Välkommen att fortbilda dig om hiv!


NetdoktorPro ansvarar för alla delar i fortbildningen och genomförs med ekonomiskt stöd av GSK. Copyright Bonnier Healthcare Sweden AB 2022.

 

Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.