Om follikulära lymfom-utbildningen

Med utbildningen VadvetduomFollikulartLymfom.se vill NetdoktorPro öka kunskapen om follikulära lymfom hos läkarkåren samt annan sjukvårdpersonal genom att bland annat belysa följande:

  • Klinisk bild
  • Utredning och diagnostik
  • Behandling
  • Komplikationer
  • Uppföljning och prognos

Utbildningen vänder sig främst till läkare (främst hematologer, onkologer och internmedicinare), men även annan sjukvårdpersonal kan ha stor nytta av informationen. Utbildningen består av ett fiktivt patientfall i fem delar med kontrollfrågor där du kan testa dina kunskaper. Att genomföra utbildningen tar ungefär femton minuter och alla svar är anonyma. Det ingår även fyra uppföljande mejl till de som är intresserade av att veta mer.

VadvetduomFollikulartLymfom.se är en läkarutbildning från NetdoktorPro i samarbete med docent Herman Nilsson-Ehle, överläkare vid Sektionen för Hematologi och Koagulation, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg samt professor emerita Eva Kimby, Karolinska Institutet, Stockholm (faktagranskare). Utbildningen genomförs med ekonomiskt stöd av Gilead Sciences Sweden AB. Copyright Netdoktor.se AB 2018.

Genom att klicka på ”Skicka” bekräftar jag att jag har tagit del av Netdoktors personuppgiftspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke för framtida behandlingar. En återkallelse påverkar inte lagligheten av den behandling som grundat sig på mitt samtycke innan detta återkallades.

Ansvariga läkare

Herman Nilsson Ehle
Docent Herman Nilsson-Ehle Sektionen för Hematologi och Koagulation Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg
eva k
Eva Kimby MD, PhD, Professor Emerita, Karolinska Institutet, Stockholm