Tack, din e-post har sparats!
Tack, din e-post har sparats!

Om utbildningen om icke-hormonella preventivmetoder

Med utbildningen Icke-hormonella-preventivmetoder.se vill NetdoktorPro öka kunskapen om icke-hormonella preventivmetoder hos läkarkåren och barnmorskor samt annan sjukvårdpersonal genom att belysa dessa olika metoders för- och nackdelar ur ett patientperspektiv.

Utbildningen vänder sig till läkare (främst gynekologer) och barnmorskor, men även annan sjukvårdpersonal kan ha stor nytta av informationen. Utbildningen består av ett patientfall i fem delar, med kontrollfrågor följt av ett kortare resonemang kring de olika svarsalternativen. Det ingår även fyra uppföljande mejl till de som är intresserade av att veta mer.

Icke-hormonella-preventivmetoder.se är en läkarutbildning från NetdoktorPro i samarbete med Angelica Lindén Hirschberg, professor i gynekologi och reproduktionsmedicin vid Karolinska Institutet samt överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset med medicinskt ansvar för gynekologisk endokrinologi. Utbildningen uppbär ovillkorat ekonomiskt stöd från NaturalCycles Nordic AB. Copyright Netdoktor.se AB 2018.

Ansvariga läkare

unnamed2
Angelica Lindén Hirschberg Professor i gynekologi och reproduktionsmedicin vid Karolinska Institutet samt överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset
Mats Halldin Leg. läkare och med dr, medicinsk chef på Netdoktor

Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.