Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Nyhet | Psykiatri

Netdoktors psykolog svarar på läsarnas frågor i sin podd

I en podd diskuterar vår expert Anne Grefberg tillsammans med väninnan Cecilia Gyllenhammar om livet och de utmaningar vi ställs inför. Nu besvarar hon även läsarnas frågor.

Carro webb ljusare
Publicerad den: 2016-10-17

Annons

Genom åren han hon fått tusentals frågor som handlar om allt från relationer, stress, utbrändhet, ångest, depression. Genom Netdoktor.se har Anne Grefberg svarat på flera hundra frågor från medlemmar och besökare på Netdoktor.se. Sedan i somras poddar hon, tillsammans med väninnan Cecilia Gyllenhammar, om livet och de utmaningar man kan möta på ett lättsamt och roligt sätt.

– Det är fantastiskt att få förtroende från så många av Netdoktors läsare att de kommer till mig med svåra livsproblem och ber om hjälp. Det känns extra roligt att nu kunde erbjuda möjligheten till djupare fokus på de dilemman och utmaningar som kommer in via min spalt på Netdoktor. Cecilia bidrar med sin stora livserfarenhet och öppenhet, och jag fyller på från min infallsvinkel som psykolog. Varje vecka kommer vi att plocka upp en eller flera frågor vi får in via Netdoktor och gå på djupet med dessa - i en allvarlig men även lättsam kontext, säger Anne Grefberg.

Annons
Annons

Andra avsnittet med frågor från Netdoktor publiceras på torsdag, den 20 oktober.

Lyssna på Grefberg & Gyllenhammar via iTunes eller Soundcloud.

Vill du att din fråga ska diskuteras – ställ den till Anne Grefberg här!

Annons
Annons

Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.

Annons