Tack, din e-post har sparats!
Tack, din e-post har sparats!

Hiv

Fortbildning

 

Öka din kunskap om hiv

Kunskapen om vad hiv är i dag behöver uppdateras såväl hos allmänheten som hos hälso- och sjukvården, bland annat vad gäller den mycket effektiva behandlingen, att välbehandlad hiv är smittfri och möjligheten till ett långt liv.

Detta och mycket annat kan du lära dig mer om i en ny fortbildning i fem delar från NetdoktorPro. Fortbildningen vänder sig främst till allmänläkare, men även annan sjukvårdpersonal kan ha stor nytta av informationen. Att genomföra fortbildningen tar ungefär femton minuter och alla svar är anonyma.

Samtliga texter är granskade av Christina Carlander, PhD och överläkare i infektionsmedicin, Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge samt registerhållare för kvalitetsregistret InfCareHIV. Fortbildningen är också granskad av Posithiva Gruppen (PG), Sveriges största patientorganisation för personer som lever med hiv.  

Är du infektionsläkare? Gå kursen om hiv här »

Välkommen att lära dig mer om hiv


NetdoktorPro har utformat allt innehåll och ansvarar för alla delar i fortbildningen. Utbildningen genomförs med ekonomiskt stöd av GSK. Copyright Bonnier Healthcare Sweden AB 2022.

Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.