Information

Jobba hos oss

Vi på Netdoktor är alltid på jakt efter duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till personlig utveckling samtidigt som du verkar inom ett spännande och viktigt område – hälsa och medicin.


cf4209b28ed388f4e57856528d9269e8.gif
Publicerad den: 2012-01-13

Som webbredaktör eller webbadministratör kan du vara med och inspirera hundratusentals människor till ett hälsosammare liv. Som läkare ges du möjlighet att sprida kunskap inom just ditt specialistområde. Som säljare har du chansen att vara med och göra Netdoktor till ett framgångsrikt företag med sunda värderingar. Vi välkomnar givetvis även personer med andra profiler då vi är ett företag som är i ständig utveckling.

Netdoktor.se AB, med mediekoncernen Bonnier (B Media Invest) som delägare, driver i dag två internetsajter, Netdoktor.se och NetdoktorPro.se.

Netdoktor.se vänder sig till allmänheten och är Sveriges ledande hälsoportal med över en halv miljon besök varje månad. Målet är att förbättra folkhälsan genom upplysning och medicinsk information om hälsa, sjukdomar och medicin på ett språk som alla kan förstå. På så sätt medverkar Netdoktor till att utjämna kunskapsklyftan mellan läkare och allmänhet.

NetdoktorPro.se vänder sig till läkare och läkarstuderande från och med termin fem och bygger på en vision om att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där den senaste medicinska kunskapen görs tillgänglig för alla läkare.

Registrera ditt CV

Om du tycker att Netdoktor verkar vara ett spännande företag och tror att du skulle kunna bidra så ser vi gärna att du registrerar ditt cv i vår rekryteringsdatabas. Just nu finns inga lediga tjänster på Netdoktor men vi tar gärna emot spontanansökningar. Ange någon av följande kategorier i din ansökan; Webbredaktör, webbadministratör, säljare, läkare eller framtid.

Registrera ditt cv här.


Annons
Annons
Annons
Annons