Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba på Netdoktor? Hos oss erbjuds du stora möjligheter till personlig utveckling samtidigt som du verkar inom ett spännande och viktigt område – hälsa och medicin.


Publicerad den: 2012-01-13

Som webbredaktör eller webbadministratör kan du vara med och inspirera hundratusentals människor till ett hälsosammare liv. Som läkare ges du möjlighet att sprida kunskap inom just ditt specialistområde. Som säljare har du chansen att vara med och göra Netdoktor till ett framgångsrikt företag med sunda värderingar. Vi välkomnar givetvis även personer med andra profiler då vi är ett företag som är i ständig utveckling.

Netdoktor.se och NetdoktorPro.se är en del av Bonnier Healthcare.

Netdoktor.se vänder sig till allmänheten och är Sveriges ledande hälsoportal med cirka en miljon besök varje månad. Målet är att förbättra folkhälsan genom upplysning och medicinsk information om hälsa, sjukdomar och medicin på ett språk som alla kan förstå. På så sätt medverkar Netdoktor till att utjämna kunskapsklyftan mellan läkare och allmänhet.

NetdoktorPro.se vänder sig till läkare och läkarstuderande från och med termin fem och bygger på en vision om att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där den senaste medicinska kunskapen görs tillgänglig för alla läkare.

Skicka in ditt cv

Om du tycker att Netdoktor verkar vara ett spännande företag och tror att du skulle kunna bidra så är du välkommen att mejla ditt cv till oss. Just nu finns inga lediga tjänster på Netdoktor men vi tar gärna emot spontanansökningar. Ange någon av följande kategorier i din ansökan; Webbredaktör, webbadministratör, säljare, läkare eller framtid.

Mejla din ansökan till redaktionschef Besima Aho på besima.aho@netdoktor.se


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.