Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information

Om NetdoktorPro

NetdoktorPro har cirka 170 000 unika besök per månad och över 1 500 läkare är nu medlemmar. Här kan du läsa mer om NetdoktorPro och vad vi erbjuder dig som användare.


Publicerad den: 2018-06-26 Uppdaterad den: 2020-08-25

NetdoktorPro bygger på en vision om att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där den senaste medicinska kunskapen görs tillgänglig för alla läkare.

För att uppnå detta samarbetar NetdoktorPros redaktion med närmare 300 framstående svenska läkare som producerar det medicinska innehållet till 24 specialistområden på webbplatsen. Här finns medicinska översikter, behandlingsriktlinjer, medicinska bilder, instruktionsfilmer, blanketter och mycket mer. NetdoktorPro ska  underlätta det dagliga kliniska arbetet, genom att samla aktuell information och kunskap tillsammans med praktiska hjälpmedel på ett och samma ställe.

NetdoktorPro erbjuder även webbaserade fortbildningar inom olika sjukdomstillstånd. Målet är att öka läkarnas kunskap om bland annat diagnostisering, sjukdomsorsak och behandlingsalternativ.

NetdoktorPro har cirka 170 000 unika besök per månad och över 1 500 läkare är nu medlemmar. 

NetdoktorPro är en tjänst som vänder sig till läkare och sjuksköterskor med förskrivningsrätt. Verksamheten finansieras i huvudsak genom annonser. Fundamentalt för verksamheten är att det redaktionella innehållet är oberoende av sponsorer och annonsörer, som inte kan påverka innehåll i texter eller annat material.

NetdoktorPro är ett varumärke inom Bonnier Healthcare.

För annonseringsmöjligheter och samarbeten, kontakta:

 


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.