Information

Om NetdoktorPro

NetdoktorPro har omkring 80 000 unika besök per månad och över 3 000 läkare är nu medlemmar. Här kan du läsa mer om NetdoktorPro och vad vi erbjuder dig som användare/läsare.


cf4209b28ed388f4e57856528d9269e8.gif
Publicerad den: 2018-06-26 Uppdaterad den: 2019-02-14

NetdoktorPro bygger på en vision om att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där den senaste medicinska kunskapen görs tillgänglig för alla läkare.

För att uppnå detta samarbetar NetdoktorPros redaktion med närmare 300 framstående svenska läkare som producerar det medicinska innehållet till 24 specialistområden på webbplatsen. Här finns medicinska översikter, behandlingsriktlinjer, medicinska bilder, instruktionsfilmer, blanketter och mycket mer. NetdoktorPro ska  underlätta det dagliga kliniska arbetet, genom att samla aktuell information och kunskap tillsammans med praktiska hjälpmedel på ett och samma ställe.

NetdoktorPro erbjuder även webbaserade läkarutbildningar inom olika sjukdomstillstånd. Målet är att öka läkarnas kunskap om bland annat diagnostisering, sjukdomsorsak och behandlingsalternativ.

Utöver detta finns också möjligheter till erfarenhetsutbyte med kollegor. I forum och expertchattar kan läkare dessutom kommunicera med våra experter som svarar på frågor inom sina respektive specialistområden.

NetdoktorPro har cirka 80 000 unika besök per månad och över 3 000 läkare är nu medlemmar. 

NetdoktorPro är en tjänst som vänder sig till läkare och läkarstuderande från och med termin fem. Verksamheten finansieras i huvudsak genom annonser. Fundamentalt för verksamheten är att det redaktionella innehållet är oberoende av sponsorer och annonsörer, som inte kan påverka innehåll i texter eller annat material.

NetdoktorPro är ett varumärke inom Bonnier Healthcare.

För annonseringsmöjligheter och samarbeten, kontakta:

  • Anneli Norberg, kundansvarig: anneli.norberg@netdoktor.se eller telefon +46 73-558 65 74
  • Jessica Makri, kundansvarig: jessica.makri@netdoktor.se eller +46 76-171 40 49

Om Webbplatsen

Webbplatsen är producerad av Kreationsbyrån webbyrå i Stockholm och använder Silverstripe CMS som publiceringsplattform.