Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
NetdoktorPro bevakar

NetdoktorPro på Medicinska Riksstämman

Intresset för NetdoktorPro var stort under Medicinska Riksstämman i Göteborg i början av december, vilket visade sig inte minst genom fullt hus i montern från starten onsdag morgon till fredagseftermiddagens avslutning.


Publicerad den: 2010-12-17

Annons

Till och med efter att det blivit klart att AT-läkaren Linda Jivegård från Göteborg vunnit den eftertraktansvärda Ipad:en, signade läkare upp sig för medlemskap på NetdoktorPro.

”Är det sant?! Vilken glad överraskning!!! TACK!! Tack också för en bra sajt och lycka till i framtiden!”, var Lindas första reaktion när hon via mejl fick veta att hon vunnit.

Linda Jivegård angav en symtombaserad sökfunktion som önskemål på NetdoktorPro, vilket hon inte var ensam om, och blev den lyckliga vinnaren när redaktionen bland ett antal utvalda förslag om önskade tjänster valde hennes formulering.  

Annons
Annons
En symtomguide har funnits i planerna under en tid och med detta erkännande kommer vi nu att prioritera denna funktion på NetdoktorPro, med lansering 2011.

Vi vill tacka de flera hundratals läkare och övriga deltagare på Medicinska Riksstämman som delat med sig av värdefulla tips. Ni får mer än gärna fortsätta att tipsa oss om önskade funktioner på NetdoktorPro, samt ge feedback på sajten som den ser ut idag, genom att klicka här.

Linda Jivegård, som för närvarande gör AT på medicinkliniken i Varberg, vad är bakgrunden till din vinnarformulering?
– Det händer att man fastnar i sina differentialdiagnostiska överväganden och i det läget skulle en symtombaserad sökfunktion kunna vara ett bra stöd att komma vidare. En sådan funktion kan naturligtvis inte vara heltäckande och den kräver fortfarande att användaren har gedigna medicinska kunskaper för att värdera informationen, men det har ju vi som läkare.

Annons
Annons

Vad gjorde du på Medicinska riksstämman?
– Jag var där för att ta del av de senaste rönen, skaffa information om läkemedel och för att träffa folk. Dessutom fick jag tag i flera böcker till rabatterat pris, och vann en Ipad! Så jag är nöjd.

Vad kommer du att använda din Ipad till?
– Jag kan tänka mig att jag kommer att söka information, mejla och läsa tidningar. Jag har inte riktigt lärt mig vad man gör med en Ipad, så det ska bli spännande!

 


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.