Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information

Så tycker användarna om NetdoktorPro

För att kunna utvecklas och bli en ännu bättre webbplats har NetdoktorPro.se genomfört användarundersökningar tillsammans med Userneeds kring användarvänlighet, samt att vi ställt frågor till våra besökare kring deras upplevelse och användande av NetdoktorPro.


Publicerad den: 2015-06-05

Userneeds-undersökningen skedde under april 2014 och 627 personer valde att delta. Vår kompletterande undersökning genomfördes under våren 2015 och har besvarats av 821 personer. 

Resultatet i korthet

98% av användarna anser att NetdoktorPro är en trovärdig och professionell webbplats och 98% uppger att de hittar vad det söker efter på NetdoktorPro. Hela 55% av användarna besöker webbplatsen minst en gång i veckan. Detta tyder på att det grundläggande innehållet håller en hög kvalité och är mycket användbart.

Sysselsättning

Majoriteten av NetdoktorPros besökare (73%) arbetar inom sjukvården. 31% av det totala antalet besökare är läkare. (NetdoktorPro, användarundersökning 2015)


Geografisk fördelning

NetdoktorPro har besökare från hela Sverige och är representativa med den svenska befolkningen. Flest besökare kommer från Stockholms län (20,7 %), Skåne län (17 %) och Västra Götaland (11,6 %). (Userneeds, användarundersökning 2014)Besöksfrekvens

55% av användarna besöker NetdoktorPro minst en gång varje vecka och 72% besöker oss minst en gång i månaden. (NetdoktorPro, användarundersökning 2015)

 

Besökarna hittar vad de söker efter

64% av besökarna hittar precis den information de söker efter på NetdoktorPro. Hela 98% hittar helt eller delvis vad de sökte efter. Enbart 3% upplever att de inte fann vad de var ute efter. (NetdoktorPro, användarundersökning 2015)


Webbsidan anses trovärdig, lättnavigerad och professionell

Avändarundersökningen visar på flera styrkor, bland annat att 98 procent av NetdoktorPros användare anser att sidan är trovärdig och ger ett samlat "mycket gott" eller "gott" intryck vilket är ett mycket bra betyg. Det innebär att NetdoktorPro ger intryck av att organisationen som står bakom är trovärdig och professionell. (Userneeds, användarundersökning 2014)

Vill du lära dig mer? Prenumerera på våra utskick

Du kan avsäga dig våra utskick när som helst genom att klicka på en länk som finns i alla utskick. Läs mer om NetdoktorPros personuppgiftspolicy här .


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.