Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Artikel | Onkologi

Nordiskt webbinarium om bröstcancer – senaste forskningsrönen och kliniska framsteg

NetdoktorPro och Dagens Medicin Norge är stolta över att bjuda in dig till ett spännande digitalt seminarium om bröstcancer som äger rum tisdagen den 30 april, 14.30–16.00. Under 90 minuter får du en exklusiv uppdatering med våra ledande norska och svenska experter inom området. 


Publicerad den: 2024-03-27

Nordiskt webbinarium om bröstcancer
Annons

Följande ämnen kommer lyftas under webbinariet:

  • Från Her2-low till Her2-high med Johan Hartman, professor och överläkare i patologi vid Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset.

  • Immunoterapi. Föreläsare kommer.

  • Doseringsschema för CDK4/6-hämmare i klinisk praxis med Antonios Valachis, docent i onkologi och överläkare vid Örebro Universitetssjukhus.

  • Trycket på hälsovården och alternativa lösningar med Ellinor Haukland, cancerläkare vid Nordlandssykehuset och forskare vid Universitetet i Stavanger.

Webbinariet kommer också innefatta en paneldebatt där experterna delar med sig av sina insikter och erfarenheter. Dessutom kommer det finnas en interaktiv livechatt där du har möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

För vårdpersonal, anställda inom hälsovården, organisationer och offentliga tjänstemän är det helt gratis att delta.

Anmäl dig till webbinariet här »

 


Vi bjuder in kommersiella aktörer att delta som sponsorer vid detta evenemang. Som sponsor är ni välkomna att delta fysiskt vid evenemanget, samt erbjuds annonsering i en separat sponsorspaket. Är ni intresserade av att vara sponsor? Vänligen kontakta: hilde.leitring@dagensmedisin.no

Annons
Annons

 
Annons
Annons

 


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.