Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Intervju | Hud/Venereologi

Senaste kunskapen om urtikaria i ny läkarutbildning

Nu lanserar vi en webbaserade interaktiv läkarutbildning om urtikaria, nässelutslag. Vidareutbildningen baseras på de nya europeiska riktlinjerna för sjukdomen.


Publicerad den: 2015-02-19

Annons

Urtikaria (nässelfeber) är en hudsjukdom som drabbar individer i alla åldrar. Nu lanserar NetdoktorPro vår webbutbildning för läkare om urtikaria, VadvetduomURTIKARIA.

– Det är bra att urtikaria uppmärksammas på det här sättet eftersom sjukdomen kan innebära ett stort lidande för patienten. Både fysiskt och psykiskt, säger Maria Bradley som är docent och överläkare på Hudkliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, tillika Netdoktors expert på hudsjukdomar.

I läkarutbildningen VadvetduomURTIKARIA erbjuder NetdoktorPro den senaste medicinska vetenskapen om sjukdomen, med tonvikt på kronisk urtikaria, för att öka läkarnas kunskap om diagnostisering, utredning och behandling.

Tag chansen och genomför läkarutbildningen. Det tar endast tio minuter och alla svar är anonyma.

Läkarutbildningen om urtikaria hittar du här »

Annons
Annons

Vill du bli först med att ta del av NetdoktorPro:s nyhetsrapportering från kongressen EADV (European Academy of Dermatology and Venereology Congress)? Lämna din e-postadress här »


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.